R’n’B Sundays!

Egy archív programra bukkantál! A Morri2 2020. június 19-től vasárnaponként NEM TART NYITVA! A hét többi napján várunk szeretettel!


A Morri2 az egyetlen hely Budapesten, amely teltházas partival és egyedülálló italakciókkal vár még vasárnaponként is! Csocsó, biliárd, sörpong és pingpong is a rendelkezésedre áll, ha egy nyugodt estére vágysz!

* NYITÁS: 19:00
– A belépés EGÉSZ ESTE ingyenes!

 * Milyen italakciók várnak?
19.00-23:00 között az alábbi akciók várnak:
– a sör 299.- Ft,
– a longdrinkek 999.- Ft!
(A longdrinkek a felsorolásban szereplő röviditalok + üdítő felhasználásával készülnek:
Finlandia – Absolut – Russian Standard // Johnnie Walker – Ballantines – Jim Beam // Olmeca // Gordon’s Gin – Kalumba – Bombay Sapphire // Captain Morgan – Havanna Club)

* Az asztalfoglalásért kell fizetni?
NEM! Az asztalfoglalás ingyenes: 06-1-374-3329

* Korhatárhoz kötött a belépés?
– Igen, a belépés alsó korhatára 18 év.

Nincs hol buliznod vasárnap? Végre egy hely, ahol megihatsz néhány sört vagy koktélt, vagy csak beülhetsz egy baráti csevegésre vasárnap esténként! Ha egész héten dolgoztál (sőt szombaton is) és végre szórakozni szeretnél vasárnap, a rezidens DJ-k a kedvedben járnak majd. A legújabb slágerek és igazi partihangulat vár majd Rád!Ha szeretnél előre italcsomagot rendelni, vagy a barátnődet/barátodat meglepni valamivel – akkor VÁSÁROLJ ONLINE! Webshopunk elindult! Böngéssz kedvedre a legjobb csomagjaink között!

webshop_herobanner

Belépés csak 18 év felettieknek, érvényes hatósági igazolvánnyal! (személyi vagy útlevél)