Super Bowl Döntő – 02/02

Szurkolj velünk a Super Bowl döntőn, 2020. február 2-án 22.00 órától és bulizz egy nagyot Budapest legnagyobb klubjában! Lesz itt szurkolás, igazi amerikai whisky és nachos minden mennyiségben… Mi már nagyon izgulunk hogy ki lesz a győztes: Kansas City Chiefs vagy a San Francisco 49ers?!

❌ Óriás kivetítő
❌Hatalmas italválaszték vár! És ezen az estén egy igazi amerikai itallal is megismertetünk: Maker’s Mark! Kóstold meg! Most egy kulcstartóval is megajándékozunk! 😉
Maker’s Mark Sour = 1500 Ft,
Maker’s Mark shot = 1200 Ft!

❌ Super Bowl csomagunk (csak ezen az estén): 1 sör + 1 tálca nachos =990.-
❌ … és csak a legjobb zenék várnak!

Nyitás: 19:00
Közvetítés: 22:00-tól
Ingyenes asztalfoglalás: +361 / 374 33 29
A belépés ingyenes!


A lepárló Amerika egyik legrégebbi hagyományaival rendelkezik, hiszen 1805 óta készítenek whiskyt a területen, és a Star Hill Farmon is. A birtokon egyébként őrzik a tradíciót, hiszen a régi időkben a Quart House nevezetű boltjuk előtt sorban álltak a vásárlók kocsijai és közvetlenül a hordóból csapolt whiskykkel távozhattak a vasárnapi asztalhoz, egyből a mise után. Fontos megjegyezni, hogy a Maker’s Mark őrzi a bevándorló skótok hagyományát, és nem whiskey-nek, hanem whisky-nek írják, fogalmazzák magukat és palackjaikat. 

A hetedik generációs bourbonkészítő Samuels család a jelenlegi tulajdonos, akik tudatosan építik, fejlesztik saját bourbon-jüket. A 80 hektáros farmon a saját forrással rendelkező tó vízét használják, és mai napig minden egyes palackot viaszba mártanak, ezzel is egyedivé téve a portékát. Minden címkén megtalálható Bill Samuels kézjegye, ami garancia a tökéletes ízharmóniára. Érdekesség, hogy bár a Star Hill Farmon már több, mint kétszáz éve párolnak whiskyt, azonban az első Maker’s Mark palack csak 1958-ban került kereskedelmi forgalomba. Szűk ötven év alatt Kentucky és Amerika jelképévé nőtte ki magát ez az igen kitűnő bourbon. A bourbon alapfeltételezése, hogy minimálisan 51%-ban kukoricából kell készülnie. A Maker’s Mark esetében ez a szám 70%-ra tehető, ezzel is a kifinomult, édes ízvilágot szolgálva. A maradék 30%-on búza és malátázott árpa osztozik.

A hordópark minden évben megújul. Rengeteg fával dolgoznak, amiket közel egy évig szárítanak még donga korukban, hogy minden felesleges csersav távozzon belőlük. A hordókat egyébként az érlelés alatt folyamatosan mozgatják egyik emeletről a másikra, ezáltal is gyorsítva, illetve egységesítve az érést. A használt hordók a Laphroaig-hoz kerülnek Skóciába, ők csak és kizárólag a Maker’s Mark használt hordóit alkalmazzák a borubonhordós érlelésű tételeiknél.