Summer Season Opening – 05/24

Hamarosan itt a nyár! Már nem kell sokat várni! Úgyhogy mi már most bele is csapunk a nyári éjszakákba! Kezdjük egy grandiózus nyitással: 2019. május 24-én (pénteken) Summer Season Opening buli, ahol igazi trópusi hangulattal várunk!

?Az est fő támogatója a Kalumba! Legyél részese egy Kalumba – kalandnak: kóstold meg az újgenerációs fűszeres gint madagaszkári vad fűszerekkel, aszalt fügén érlelve!
A nevét a világon elsők között feljegyzett gyógynövényről, a Kalumbagyökérről kapta. Egyedi karakterét a 17-féle Madagaszkárról és Afrikából származó vadon termő fűszernövény adja. Közepesen testes, amely több rétegben jelentkező ízek – citromosság, frissesség, izgalmas fűszerek, borókás balzsamosság – egyedi kombinációjában teljesedik ki. Fogyasztását magában, behűtve ajánljuk, azonban long drink formájában, gyömbérrel is kiváló.

?Képzeld magad a tengerpartra! Válaszd vödrös koktéljainkat (1l)! Nem fogsz csalódni…


Belefáradtál a heti melóba? Akkor ugorj be hozzánk bulizni! Változatos zenei stílusokkal várunk 7 tánctéren! Garden Partyval: egész évben nyitva tartó fedett / fűtött kerthelyiség!
A belépés 21:00-ig INGYENES!


Milyen hangulatra számíthatsz? Mi minden nap teltházas bulikkal várunk!
Buli 7 tánctéren: R&B / HIP-HOP / REGGAETON / RETRO / KARAOKE / HOUSE valamint napjaink slágerei…
Garden Party – egész évben nyitva tartó fedett / fűtött kerthelyiségünkben!

Egyetemisták figyelem!
Minden pénteken az BKF-s és SZIE diákkal egész este ingyenes a belépés a Morrison’s 2-be!


Ha szeretnél előre italcsomagot rendelni, vagy a barátnődet/barátodat meglepni valamivel – akkor VÁSÁROLJ ONLINE! Webshopunk elindult! Böngéssz kedvedre a legjobb csomagjaink között!
Pénteki buli Morrison's2
Belépés csak 18 év felettieknek, érvényes hatósági igazolvánnyal! (személyi vagy útlevél)