Kedves vendégeink!

A kormány ma döntött arról, hogy a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében a 100 főnél nagyobb beltéri rendezvények megtartását nem engedélyezi. A döntés értelmében a Morrison’s 2 rendezvényeit és programjait a mai naptól a következő értesítésig nem tartjuk meg. A Morrison’s 2 elkötelezett a vírus megfékezésében, így megértéseteket köszönjük!

Csábítás Éjszakája – 11/08

2019. november 8-án (pénteken) Csábítás Éjszakája 10. a Morri 2-ben! … Kezdődnek a hosszú téli esték, találd meg a párod világítós karkötővel! A bejáratnál MINDENKI különböző színű világító karkötőt kap:
Zöld: Ismerkednék
Piros: Bulizni jöttem
Sárga: Bármire nyitott vagyok…
Az biztos, hogy a hangulat a tetőfokon lesz, mindenki világítani fog!

► ingyenes asztalfoglalás: 374-3329

✚ Milyen hangulatra számíthatsz? Buli 7 tánctéren: R&B / HIP-HOP / REGGAETON / RETRO / KARAOKE / HOUSE valamint napjaink slágerei… Garden Party!

✚ Belépés csak 18 év felettieknek, érvényes hatósági igazolvánnyal! (személyi vagy útlevél)Nézzük részletesen az este akcióit:


Ha szeretnél előre italcsomagot rendelni, vagy a barátnődet/barátodat meglepni valamivel – akkor VÁSÁROLJ ONLINE! Webshopunk elindult! Böngéssz kedvedre a legjobb csomagjaink között!

webshop_herobanner

Belépés csak 18 év felettieknek, érvényes hatósági igazolvánnyal! (személyi vagy útlevél)