BL DÖNTŐ – Nézd nálunk!

Igen! Igen! Igen! A BL döntőt mi is közvetítjük 2019. június 1-én (szombaton), 21:00-tól! ⚽ Szoríts a kedvenc csapatodnak nálunk, és a haverokkal együtt élvezzétek ÓRIÁS kivetítőn a közvetítést!

Ez nem egy egyszerű szombat este lesz! Mi készülünk:
Figyeljétek fb oldalunkat, mert nyereményjátékunk nyertese VIP asztal mellöl nézheti a meccset egy focicipő alakú whisky társaságában!

Szombat este (a meccs kezdetéig) tippeljétek meg ki lesz az idei bajnok! A helyes tippelők közül valaki szintén focicipő alakú whisky-t nyer!

Készüljetek a meccsre egy kis ropogtatnivalóval! BL csomagunk: 2 sör + 1 tálca nachos = 1350.- Ft egész éjjel!

És persze akárhogy is alakul a mérkőzés, egy kis levezető buli sohasem árt! 7 tánctéren – 7 zenei stílus közül biztosan Te is megtalálod a hozzád illőt! ?


Hétvégi partyhoz a legjobb választás a Morrison’s 2! Változatos zenei stílusokkal várunk 7 tánctéren! Garden Party: egész évben nyitva tartó fedett / fűtött kerthelyiség! A belépés minden nap 21:00-ig INGYENES!

Milyen hangulatra számíthatsz? Mi minden nap teltházas bulikkal várunk!
Buli 7 tánctéren: R&B / HIP-HOP / REGGAETON / RETRO / KARAOKE / HOUSE valamint napjaink slágerei…
Garden Party – egész évben nyitva tartó fedett / fűtött kerthelyiségünkben!

Egyetemisták figyelem!
Minden szombaton az ZSKF-s és BME diákkal egész este ingyenes a belépés a Morrison’s 2-be!


Ha szeretnél előre italcsomagot rendelni, vagy a barátnődet/barátodat meglepni valamivel – akkor VÁSÁROLJ ONLINE! Webshopunk elindult! Böngéssz kedvedre a legjobb csomagjaink között!

webshop_herobanner
Belépés csak 18 év felettieknek, érvényes hatósági igazolvánnyal! (személyi vagy útlevél)