Reserve table on phone: (06 1) 374 3329

Dear Guests,

Unfortunately due to the continuous growth in Covid statistics as of today, we believe that our best option is to protect our guests and CLOSE DOWN our club. Until now, we tried our best to follow hygiene guidelines, and this is what we are doing now also.

As of the current government decrees, we still could be open as a pub, but we decided to not risk the health of even one of our guests. This is the safest option.

Take care, don't go to large gatherings. As soon as we see fitting, we will open our doors.

Buying tickets

1. A látogató kiválasztja a listából a vásárolni kívánt jegyet/szogáltatás-csomagot.

2. A termék végoldalon megadja a rendelés adatait. (név, e-mail cím, lakcím) Ezen adatok kerülnek a sikeres vásárlás után kiküldendő e-számlára. Az oldalon lehetőség van céges adatokat is megadni. Ez esetben erre a címre lesz kiállítva az e-számla. A vásárlás véglegesítése előtt némely szolgáltatás-csomagnál opcionálisan lehetőség van kiegészítő szolgáltatások rendelésére. Ennek összege hozzáadódik a rendeléshez. A rendszer a nem helyesen vagy ki nem töltött mezőket validálja és figyelmezteti a vásárlót. A továbbhaladáshoz szükséges elfogadni a szerződési feltételeket (ÁSZF) és az adatkezelési nyilatkozatot, továbbá nyilatkozni kell a betöltött 18. életévről.

3. A helyes adatok megadása után egy összesítő oldalon áttekinthető a rendelés. Ez az oldal visszaléptethető, a rendelés módosítható.

4. Az összesítő oldal áttekintése után az oldal átirányít az OTP Bank biztonságos fizetési felületére. A bankkártya adatok megadása és sikeres tranzakciót követően az OTP-s felület visszairányít a szolgáltató oldalára, ahol egy sikeres fizetési felület látható.

5. Sikeres fizetést követően a rendszer e-mailban kiküldi a rendelési összesítőt és az egyedi kóddal ellátott belépőjegyeket PDF formátumban. (A PDF formátumú file-ok megjelenítéséhez bizonyos rendszereknél ingyenesen letölthető Adobe Acrobat Reeder szükséges). A rendszer a korábban megadott e-mail címre kiküldi az e-számlát.

 SimplePay vásárlói tájékoztató