SEMESTER OPENING PARTY – 09/14

Megkezdődik a “tanév” a Morrison’s 2-ben! 2017. szeptember 14-én (csütörtökön) indul a SEMSTER OPENING PARTY! Még egyszer búcsúztassuk el a nyarat egy hatalmas bulival! 6 tánctéren a kedvenc zenéid! És persze a Morri2-ben megszokott legjobb koktélok…. Csütörtöki HATALMAS ITALAKCIÓINK…..
Ingyenes asztalfoglalás: 374-3329


Minden csütörtökön kiemelt akciókkal várunk a Morrison’s 2-ben! Mire számíthatsz nálunk? Végre egy olyan szórakozóhely, ahol csütörtökön is teltházas bulik vannak – 6 tánctéren!

6 tánctér: R&B / HIP-HOP / REGGAETON / RETRO / KARAOKE / HOUSE / ELECTRO / MINIMAL és napjaink slágerei… Garden Party – egész évben nyitva tartó fedett / fűtött kerthelyiségünkben!

Nézzük át részletesen az este akcióit:

17.00-21.00 között:
– a belépés INGYENES,
– klasszikus italakcióink várnak: minden koktél 700 Ft, a tequila 300 Ft és egy korsó sör is csak 300 Ft!
– 10 koktél egyszerre= 6000 Ft! Ééééés, ha ez még nem lenne elég: most a koktélok mellé még egy PIZZA KING pizza kupont is adunk, amit bármelyik PIZZA KING szeletbárban beválthatsz egy szelet pizzára! (A kupon CSAK blokkal EGYÜTT érvényes! Ne dobd ki a tőlünk kapott blokkot! Őrizd meg és vidd magaddal, amikor beváltod kuponodat a Pizza King üzleteiben!)

koktelparty_banner3

ÚJDONSÁG!! 21:00-éjfélig:
– A SÖR 99 Ft,
– a Baileys 199 Ft,
– a tequila 299 Ft,
– a Russian Standard vodka: 399 Ft,
– a Jagermeister pedig 499 Ft!

Továbbá….. KODOLÁNYI, SOTE, NKE (régebben ÁF) diákkal a belépés ingyenes!


Ha szeretnél előre italcsomagot rendelni, vagy a barátnődet/barátodat meglepni valamivel – akkor VÁSÁROLJ ONLINE! Webshopunk elindult! Böngéssz kedvedre a legjobb csomagjaink között!webshop_herobanner
Belépés csak 18 év felettieknek, érvényes hatósági igazolvánnyal! (személyi vagy útlevél)

Az email címem megadásával hozzájárulok, hogy a Morrison’s 2 hírlevelet küldjön számomra!