R’n’B PARTY!

A LEGNAGYOBB R’n’B bulik Budapesten csak a Morrison’s 2-ben! Kevenced az R’n’B és a hip-hop? Ne keresgess, hogy hol van R’n’B party…. Mert nálunk mindig teltházas bulik és a legjobb zenék várnak!

R'n'B party

A legnépszerűbb és legbulisabb R’n’B és hip-hop slágerek szólnak. A lemezjátszók mögött Zsibi D., BanDJ biztosítja az egész estés fergeteges hangulatot! Drake – 50 Cent – Snoop Dogg – Dr. Dre – Rihanna – X-Zibit – Chris Brown – Beyonce – Iggy Azalea – Nicky Minaj – Tyga – Major Lazer – Jason Derulo – 2Pac – DMX, és még sokan mások!

Gyere és bulizz nálunk a Morrison’s 2-ben, ahol a hét minden napján teltházas bulikkal várunk!

rnb_slider

Minden nap szuper italakciókkal várunk:

17.00-21.00 között:
– ingyenes a belépés,
– minden koktél 700 Ft,
– a tequila csak 300 Ft,
– egy korsó sör is csak 300 Ft!

Koktélozz velünk! Használd ki koktélakciónkat! Akár csak a meló után egy kis lazításhoz! Ha többen jöttök és egyszerre 10 koktélt kiválasztotok, akkor együttesen csak 6000 Ft-ba kerül a rendelésetek! És ez nálunk minden nap 21:00 óráig így van! Ez egy igazán akciós ajánlat! Gondolj bele, barátok között biztosan elfogy az a 10 koktél, nem igaz?

Ééééés, ha ez még nem lenne elég: most a koktélok mellé még egy PIZZA KING pizza kupont is adunk, amit bármelyik PIZZA KING szeletbárban beválthatsz egy szelet pizzára! (A kupon CSAK blokkal EGYÜTT érvényes! Ne dobd ki a tőlünk kapott blokkot! Őrizd meg és vidd magaddal, amikor beváltod kuponodat a Pizza King üzleteiben!)

koktelparty_banner3

Heti állandó akcióinkat összesítve itt olvashatod:

hetibontas_netre_tombos2

Belépés csak 18 év felettieknek, érvényes hatósági igazolvánnyal! (személyi vagy útlevél)


Alapozd meg a jó hangulatot, és vásárolj italcsomagokat előre – ONLINE! Látogasd meg webshopunkat!
webshop_herobanner

Az email címem megadásával hozzájárulok, hogy a Morrison’s 2 hírlevelet küldjön számomra!