Csütörtök = KORLÁTLAN!

EZ AZ AKCIÓNK MÁR 2017. 01. 01-től NEM ÉRVÉNYES!

Megértéseteket köszönjük!


Minden szerdán és csütörtökön korlátlan italfogyasztás a Morrison’s 2-ben!

Mire számíthatsz nálunk? Végre egy olyan szórakozóhely, ahol szerdán és csütörtökön is teltházas bulik vannak – 6 tánctéren – és még az italfogyasztás is rendkívül kedvező!

6 tánctér: R&B / HIP-HOP / REGGAETON / RETRO / KARAOKE / HOUSE / ELECTRO / MINIMAL és napjaink slágerei… Garden Party – egész évben nyitva tartó fedett / fűtött kerthelyiségünkben!

Figyelem! A KORLÁTLAN ITALFOGYASZTÁS választása csak egy lehetőség, nem kötelező! Be lehet jönni a Morrison’s 2-be teljesen ingyenesen 21:00-ig (21:00 után pedig “sima” belepőjegy vásárlásával), mindenféle fogyasztási kötelezettség megvásárlása nélkül is! Ha pedig KORLÁTLAN ITALFOGYASZTÁST szeretnél, kérjük a bejáratnál jelezd ezt a személyzetnek! Ha csak egy rövid időre szeretnél beugrani, vagy nem szereted az alkoholt :)), akkor is élvezheted immár különösebb költségek nélkül a teltházas szerdai és csütörtöki bulijainkat!

korlatlanakcio_flyer

Nézzük át részletesen az este akcióit:
17.00-21.00 között:
– a belépés INGYENES,
– klasszikus italakcióink várnak: minden koktél 700Ft, a tequila 300 Ft és egy korsó sör is csak 300Ft!
– 10 koktél egyszerre= 6000 Ft! Ééééés, ha ez még nem lenne elég: most a koktélok mellé még egy PIZZA KING pizza kupont is adunk, amit bármelyik PIZZA KING szeletbárban beválthatsz egy szelet pizzára! (A kupon CSAK blokkal EGYÜTT érvényes! Ne dobd ki a tőlünk kapott blokkot! Őrizd meg és vidd magaddal, amikor beváltod kuponodat a Pizza King üzleteiben!)

koktelparty_banner3

Amennyiben a korlátlan italfogyasztás érdekel:
Attól függően, hogy melyik idősávban érkezel, az egész éjszakára érvényes korlátlan fogyasztás ára különböző:
– ha 19:00 óráig megérkezel, akkor 999 Ft-ért,
– ha 19:00-21:00 között érkezel, akkor 1499 Ft-ért,
– ha 21:00-23:00 között érkezel, akkor 1999 Ft-ért,
– és ha 23:00-03:00 között érkezel, akkor pedig 2999 Ft-ért
vehetsz egész éjszakára vonatkozó korlátlan italfogyasztást!
21:00 után a korlátlan italfogyasztás lehetősége felett belépődíj van!
Amellyel korlátlanul fogyaszthatsz üdítőink és alkoholmentes italaink közül! VALAMINT 5 alkoholos italt vagy longdrinket! Bármelyik idősávban is érkezel, a korlátlan italfogyasztási lehetőséged egész éjjel érvényes!

A korlátlan italfogyasztás választéka:
Jim Beam – Johnnie Walker – Ballantines – Jack Daniel’s – Jameson – Martini – Olmeca Tequila – Finlandia – Famous Grouse – Captain Morgan – Malibu – BB Pezsgő – Baileys – Unicum – Jagermeister – Suhancos pálinkák – Rézangyal pálinkák – Fütyülős pálinkák – Metaxa 5* – Gordon’s Gin – Csapolt Sör – Frittmann/Feind/Evinor borok – Coca Cola – Fanta – Tonic – Sprite – Cappy Gyümölcslevek – Nestea teák – Naturaqua.

Ahogy a fenti leírásból (is) kiderül, a korlátlan italakciónk 2016. január  elejétől megváltozott. Alkoholos italokból (figyelembe véve egy átlagos ember fogyasztási szokásait) 5 darabot tartalmaz csomagunk. A Morrison’s 2 elkötelezett híve a felelősségteljes alkoholfogyasztásnak, így vendégeink épségben és egészségben történő hazajutása érdekében korlátoztuk eddigi akciónkat. Valamint sokak részéről felmerült az igény, hogy lehetőséget adjunk arra is, hogy a korlátlan italfogyasztás megvásárlása nélkül is be lehessen jönni a Morri 2-be. Hiszen vannak, akik:
– csak egy rövid időre szeretnének beugrani,
– vagy nem szeretik az alkoholt :)),
– vagy másnap fontos teendőjük van,
– esetleg kocsival érkeztek!
Számukra most már lehetséges, hogy különösebb költségek nélkül élvezhessék a teltházas szerdai és csütörtöki bulijainkat!
Megértéseteket köszönjük! 

foiskolas_poszt2


Ha szeretnél előre italcsomagot rendelni, vagy a barátnődet/barátodat meglepni valamivel – akkor VÁSÁROLJ ONLINE! Webshopunk elindult! Böngéssz kedvedre a legjobb csomagjaink között!webshop_herobanner
Belépés csak 18 év felettieknek, érvényes hatósági igazolvánnyal! (személyi vagy útlevél)