Ajándékozz élményt!

Lepd meg barátaidat Morrison’s 2-es partycsomagokkal!

HARCOSOK KLUBJA 31. – 03/11

2018. március 11-én (vasárnap) újra profi box és thaibox valamint K-1 Gála a Morri2-ben, azaz HARCOSOK KLUBJA 31! Ha egy igazán izgalmas vasárnap délutánra vágysz, ahol tervezetten 14 K1 mérkőzés és 6 profibox mérkőzés lesz terítéken, akkor 17:00-tól a Morri2-ben a helyed! Koktélok, sörök, pörgős hangulat! Igazi kikapcsolódás a hét utolsó napjára! A Morri2 kerthelyiségében egy igazi ringet építünk fel! A K1 mérkőzések között két 4-es torna is szerepel. 3 nemzetközi mérkőzés lesz, svéd, angol és szerb ellenfelekkel….

Várható párosítások a rendezvény alkalmával:
Kránicz Nagy Attila (Universiti Box Club Beast Aréna) – Kerek Csaba (Militans-Hatvani Thaibox)
Kígyós Kristóf (JKD) – Bacskai Bálint (Savate Universiti Box Club Beast Aréna)
Ecsedi Mátyás (Debreceni MMA és Grappling Sportegyesület) –  Kanalas László (Bódi Team)
…és még sokan mások!


A Morrison’s 2 természetesen vasárnap is nyitva! Nincs hol buliznod vasárnap? Végre egy hely, ahol megihatsz néhány sört vagy koktélt, vagy csak beülhetsz egy baráti csevegésre vasárnap esténként! Ha egész héten dolgoztál (sőt szombaton is) és végre szórakozni szeretnél vasárnap, a rezidens DJ-k a kedvedben járnak majd. A legújabb slágerek és igazi partihangulat vár majd Rád! A Morrison’s 2 az egyetlen hely Budapesten, amely teltházas partikat és egyedülálló italakciókkal vár még vasárnaponként is! Ne feledd, hogy klubunkban bármit megtalálsz, amit a felejthetetlen bulihoz kell! Még csocsó és pingpong is a rendelkezésedre áll, ha egy nyugodt estére vágysz!


NYITÁS: 19:00
A belépés EGÉSZ ESTE ingyenes!


Nézzük részletesen az este akcióit:
19.00-21.00 között:

  • Ingyenes a belépés,
  • minden koktél 700Ft,
  • a tequila csak 300 Ft
  • egy korsó sör is csak 300Ft!
  • Valamint 10 koktél = 6000 Ft!

Milyen hangulatra számíthatsz? Teltházas bulik a hét minden napján // csak a legjobb zenék!


Ha szeretnél előre italcsomagot rendelni, vagy a barátnődet/barátodat meglepni valamivel – akkor VÁSÁROLJ ONLINE! Webshopunk elindult! Böngéssz kedvedre a legjobb csomagjaink között!

webshop_herobanner

Belépés csak 18 év felettieknek, érvényes hatósági igazolvánnyal! (személyi vagy útlevél)