Ajándékozz élményt!

Lepd meg barátaidat Morrison’s 2-es partycsomagokkal!

PROFI BOX GÁLA – 02/10

2019-ben folytatódnak a PROFI BOX GÁLÁK a Morri2-ben! Ebben az évben a következő vasárnapokat írd be a naptáradba:
Február 10. / Március 10. / Április 7. / Május 12. / Június 9. / Július 14. / Augusztus 11. / Szeptember 8. / Október 20. / November 10. / December 8.!


2019. február 10-én (vasárnap) újra profi box gála a Morri2-ben! Ha egy igazán izgalmas vasárnap délutánra vágysz, akkor 17:00-tól a Morri2-ben a helyed! Koktélok, sörök, pörgős hangulat! Igazi kikapcsolódás a hét utolsó napjára! A Morri2 kerthelyiségében egy igazi ringet építünk fel!
Jegyek 3.000.- Ft-ért kaphatók a helyszínen!
Az este legismertebb versenyzői: még szervezés alatt…


A Morrison’s 2 természetesen vasárnap is nyitva! Nincs hol buliznod vasárnap? Végre egy hely, ahol megihatsz néhány sört vagy koktélt, vagy csak beülhetsz egy baráti csevegésre vasárnap esténként! Ha egész héten dolgoztál (sőt szombaton is) és végre szórakozni szeretnél vasárnap, a rezidens DJ-k a kedvedben járnak majd. A legújabb slágerek és igazi partihangulat vár majd Rád! A Morrison’s 2 az egyetlen hely Budapesten, amely teltházas partikat és egyedülálló italakciókkal vár még vasárnaponként is! Ne feledd, hogy klubunkban bármit megtalálsz, amit a felejthetetlen bulihoz kell! Még csocsó és pingpong is a rendelkezésedre áll, ha egy nyugodt estére vágysz!


NYITÁS: 16:30


Nézzük részletesen az este akcióit:

Milyen hangulatra számíthatsz? Teltházas bulik a hét minden napján // csak a legjobb zenék!


A Morrison’s 2-ben a box gálák már komoly “történelemre” tekintenek vissza. Ha érdekel, olvasd el ezt:
(BUDO Magazin – 12.000 pld.)


Ha szeretnél előre italcsomagot rendelni, vagy a barátnődet/barátodat meglepni valamivel – akkor VÁSÁROLJ ONLINE! Webshopunk elindult! Böngéssz kedvedre a legjobb csomagjaink között!

webshop_herobanner

Belépés csak 18 év felettieknek, érvényes hatósági igazolvánnyal! (személyi vagy útlevél)