Ajándékozz élményt!

Lepd meg barátaidat Morrison’s 2-es partycsomagokkal!

Beszer’ ár hétvége – 01/11-12

2019. január második hétvégéjén (január 11-12-én, pénteken és szombaton) Beszer’ ár hétvége a Morri2-ben! Intézd el, hogy Te is beszer’ áron igyál:

  • sör: 100 Ft,
  • vodka: 300 Ft,
  • Jager: 300 Ft!

Nincs más dolgod, mint facebook oldalunkon kommentben írd meg a neved, az erről szóló posztunkhoz!
Akinek a neve a poszt alatt szerepel, annak ezek az italok TÉNYLEG beszer’ áron elérhetőek! A JEGYVÁSÁRLÁSKOR jelezd, hogy kommenteltél és mondd, miből mennyit innál szívesen?! Akár több sört vagy vodkát vagy Jagert is kérhetsz (vagy ezek kombinációját)! Csak az a fontos, hogy a “beszer’ árat” CSAK jegyvásárláskor tudod érvényesíteni, később az este folyamán már nem.

Itt egy példa:
Kommenteled neveddel a facebook oldalunkon a posztunkat, és eljössz bulizni pénteken vagy szombaton este! A jegyvásárláskor jelzed, hogy kommenteltél és megmutatod ezt a telefonodon a jegyszedőnknek. Így már Rád a beszer’ árak vonatkoznak (a fenti 3 féle ital tekintetében). És mivel tudod, hogy nagy sörös vagy: egyből 5 sört kérsz, amelyet a jegyszedésen ki is fizetsz (ez eddig 500.- Ft-odba került). Azt is tudod, hogy a sörök mellé jó kísérő a Jager, így abból is 5-öt szeretnél, ezt is még a jegyszedésnél rendezed (ez még további 1500.- Ft-odba kerül). A megvásárolt italokhoz kupont adunk (összesen 10 kuponod lesz a kezedben: 5 sörös + 5 Jageres), és ezeket hajnalig bármikor beválthatod bármelyik pultunkban.
Hajnal 2-kor belédáll a gondolat, hogy jól esne még 2 vodka shot is! De tudod, hogy ha beszer’ áron akarsz hozzájutni, akkor másnap is vissza kell gyere, mert a jegyvásárlástól való távozás után már nem tudjuk 300 Ft-ért adni Neked!
Bonyolultnak tűnik, de hidd el nem téma: kommentelj – gyere el – és találd ki, hányat iszol este!


Ja, és ha úgy kényelmesebb, akkor megveheted az italokat a webshopunkban is – ONLINE!


Hétvégi partyhoz a legjobb választás a Morrison’s 2! Változatos zenei stílusokkal várunk 7 tánctéren! Garden Party: egész évben nyitva tartó fedett / fűtött kerthelyiség! A belépés minden nap 21:00-ig INGYENES!

Milyen hangulatra számíthatsz? Mi minden nap teltházas bulikkal várunk!
Buli 7 tánctéren: R&B / HIP-HOP / REGGAETON / RETRO / KARAOKE / HOUSE valamint napjaink slágerei…
Garden Party – egész évben nyitva tartó fedett / fűtött kerthelyiségünkben!


Ha szeretnél előre italcsomagot rendelni, vagy a barátnődet/barátodat meglepni valamivel – akkor VÁSÁROLJ ONLINE! Webshopunk elindult! Böngéssz kedvedre a legjobb csomagjaink között!

webshop_herobanner
Belépés csak 18 év felettieknek, érvényes hatósági igazolvánnyal! (személyi vagy útlevél)