Kedves vendégeink!

A kormány ma döntött arról, hogy a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében a 100 főnél nagyobb beltéri rendezvények megtartását nem engedélyezi. A döntés értelmében a Morrison’s 2 rendezvényeit és programjait a mai naptól a következő értesítésig nem tartjuk meg. A Morrison’s 2 elkötelezett a vírus megfékezésében, így megértéseteket köszönjük!

7 TÁNCTÉR

A Morrison’s 2-ben mindenki megtalálja a neki tetsző zenei stílust! 7 tánctéren, 7 különböző zenei stílussal várunk minden nap: R&B / HIP-HOP / Reggaeton / Karaoke / Retro / Dance Hits. Ha nagyobb társaságnak szervezel bulit, nálunk akkor sem tudsz melléfogni: bármilyen zenét is kedvelnek a barátaid, nálunk garantáltan jól érzik majd magukat! Itt minden nap teltházas bulik várnak! Foglalj asztalt INGYENESEN a +36 1 374 33 29-es számon! Vagy akár különtermet is ingyenesen! Hívj minket most!
Gyere el, próbáld ki!


Ha szeretnél előre italcsomagot rendelni, vagy a barátnődet/barátodat meglepni valamivel – akkor VÁSÁROLJ ONLINE! Webshopunk elindult! Böngéssz kedvedre a legjobb csomagjaink között!

6 tánctér 6 zenei stílussal

Belépés csak 18 év felettieknek, érvényes hatósági igazolvánnyal! (személyi vagy útlevél)